Veel gestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van vragen die ons vaker worden gesteld. Zo vindt u snel uw antwoord. Bekijk ze direct! 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 
Nee, deze is niet aanwezig. U vindt laadpalen in Noordwolde of Oosterwolde
Ja, dit is mogelijk. Wij vragen hier €10,00 extra voor.
Huisdieren zijn welkom op zowel de camping als in de accommodaties! Er is niets leuker dan het Drents-Friese Wold te ontdekken met uw trouwe viervoeter. Indien u uw huisdier(en) mee wilt nemen kunt u dit direct bij het uitzoeken van uw accommodatie of kampeerplaats bij het reisgezelschap aangeven. Ons aanbod wordt dan gefilterd en er worden dan alleen nog de mogelijkheden getoond waar uw huisdier welkom is. De bijkomende kosten worden getoond op uw reserveringsoverzicht tijdens het maken van de boeking.
 
Van onderstaande accommodatie types zijn een aantal huisdiervrij (op basis van beschikbaarheid)
  • Paviljoen voor 6 personen
  • Drenthe Chalet Comfort
  • Friesland Chalet Comfort
Het park beschikt sinds begin 2020 over glasvezelaansluitingen. Hierdoor heeft u goede Wi-Fi verbinding op het hele park.
De campinggasten ontvangen per 2 personen één WiFi voucher. Één voucher kunt u gebruiken voor 2 apparaten. Extra WiFi vouchers zijn te koop op de receptie voor €10,00. Deze zijn een week geldig en kunt u gebruiken voor 2 apparaten.
De paviljoens beschikken over ieder hun eigen Wi-Fi modem, daardoor heeft u ook in deze accommodaties een goede internet verbinding.
 
In de accommodaties zijn 1 persoonsbedden. Kussens, dekbedden en moltons zijn aanwezig in de accommodaties.
Natuurlijk! Wij helpen u graag met uw vraag. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
De door u gehuurde accommodatie staat vanaf 15.00 uur tot uw beschikking. Komt u met caravan, camper of tent? Dan kunt u terrecht vanaf 13.00 uur. 

Mocht u eerder arriveren en uw accomodatie is al schoon gemaakt, dan is dit uiteraard geen probleem. Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk klaar te zijn, maar een schone accomodatie staat bij ons voorop! Wilt u verzekerd zijn van een vroege incheck? Voor €15 krijgt u accommodatie voorrang bij onze schoonmaaktoppers en zal de accommodatie om 13.00 uur voor u klaar staan. 

 
Er mag 1 auto geparkeerd worden op de oprit van de woning of op de daarvoor bestemde centrale parkeerplaats. U krijgt één kaart om door de slagboom te gaan. Per slagboomkaart kan er één auto door de slagboom. Extra auto's dient u te parkeren op de parkeerplaats voor de slagbomen.
Wanneer u kiest voor een bedlinnen pakket ligt het bedlinnen bij aankomst voor u klaar op bed. U dient het bed dan zelf op te maken. Kiest u voor het bedservice pakket dan hoeft u niets te doen. De bedden staan bij aankomst opgemaakt voor u klaar. Hierbij zit ook de handdoeken set en een douchesetje. 
Nee, dit is niet verplicht. Wel is het gebruik van bedlinnen verplicht. Dit hoeft u niet van Park Drentheland te huren, u kunt ook uw eigen mee brengen. Mochten onze medewerkers bij vertrek constateren dat u geen gebruik heeft gemaakt van bedlinnen tijdens uw verblijf dan kunnen extra kosten in rekening worden gebracht in verband met kosten voor wassen. 
Het is toegestaan om te BBQ-en maar er zijn geen barbecues aanwezig.
Uiteraard zijn wij blij als u de accommodatie schoon achterlaat. Wij vragen u de accommodatie bezemschoon achter te laten, eventueel gehuurd bedlinnen af te halen en alle inventaris op de plaats terug te zetten waar u dit heeft aangetroffen. Schone accommodaties staan bij ons hoog in het vaandel. Om de gasten die na u in de accommodatie zullen verblijven dezelfde schone accommodatie te kunnen garanderen zijn de schoonmaakkosten verplicht.
q