Uw hond is van harte welkom bij ons op park Drentheland

Uw hond is uw beste maatje, natuurlijk gaat uw hond mee op vakantie! 
 
Park Drentheland bevindt zich in het Drents-Friese Wold. Honden zijn aangelijnd welkom in het Drents-Friese Wold. Waarom? In dit gebied bevinden zich reeën en ander wild. Reeën zijn erg schuw en kunnen op de vlucht slaan en als verkeersslachtoffer eindigen. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Ook zijn er hondenlosloopgebieden. Er zijn een aantal losloopgebieden verbonden aan elkaar zodat u en uw hond ook een mooie grote wandeling kunnen maken!

Op ongeveer 4 kilometer van Park Drentheland bevindt zich de "spartelvijver". De Spartelvijver is speciaal aangelegd voor honden en paarden. De nieuwe aangelegde wandelroutes maken het gebied aantrekkelijk voor de bezoekers. U kunt hier ook gemakkelijk met de auto komen. U parkeert dan bij het Canadameer en volgt de bordjes. De Spartelvijver bevind zich achter het welkbekende Canadameer. 
 
Op het park dienen dienen honden aangelijnd te zijn. Vanaf Park Drentheland kunt u direct het bos in om uw hond uit te laten. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd bij de receptie terrecht.
q