Ik heb u lief mijn heerlijk landje

Chaletpark Sunvillage

Sun Village Park Drentheland
Sun Village is een woonconcept dat onder deze naam voor het eerst in Nederland en wel op het Park Drentheland in de gemeente Westerveld wordt gerealiseerd. Het draait allemaal om gezond wonen voor de mensen in de levensfase waarin men nog vitaal en actief is. Met wonen in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Daarnaast is er niet alleen gedacht aan een uitgekiend woonverblijf maar ook aan het actief in beweging zijn en blijven door het grote aanbod aan life-time sporten.

Kavels in eigendom
De gemiddelde grootte van een kavel is bijna 300 m2 waarop de Sun Village woning wordt gerealiseerd. De eerste fase betreft slechts 41 kavels en geeft daarom een echte Sun Village uitstraling. De kavels worden in eigendom uitgegeven. 

Uit oogpunt van kwaliteitsbewaking is gekozen voor een tweetal leveranciers die een variëteit van woningen voor u kunnen ontwikkelen. Daarbij wel rekening houdend met het beeld kwaliteitsplan dat voor het Sun Village Park Dentheland is vastgesteld.

Informeer naar de mogelijkheden

Bel 0521-388136