Ik heb u lief mijn heerlijk landje

Park informatie

Aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold in het plaatsje Zorgvlied vindt u Park Drentheland. Een perfecte uitvalbasis, voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsliefhebbers en paardenliefhebbers! De prachtige omgeving nodigt uit tot heerlijke wandel-, fiets-, men-, en paardrij-tochten.

Op Park Drentheland vindt u een variëteit aan mogelijkheden om tijdens uw vakantie te verblijven. Komt u met uw eigen tent, caravan of camper? Dan vindt u zeker weten een mooi plekje op de ruime velden (keuze uit basic of comfort plaatsen). Wilt u al het materiaal niet zelf mee brengen? Dan is een trekkershut wellicht iets voor u. Ook hebben wij een aantal chalet of ontdek onze nieuwe splinternieuwe paviljoens, geschikt voor vier tot 6 personen. 

Het park heeft daarna de juiste faciliteiten voor optimaal vermaak: verwarmd openlucht zwembad, tennisbanen, midgetgolf, voetbalveld en basketbal court, tafeltennis en diverse speeltuinen. Op het park bevindt zich tevens restaurant Attenborough.

Op fietsafstand vindt u de gezellige dorpjes Diever, Dwingeloo en Appelscha waar altijd wel iets te doen is, gezellig een terrasje pakken of een braderie bezoeken, u hoeft zich nooit te vervelen. Bent u paardenliefhebber? Park Drentheland beschikt over moderne pensionstalling, ontdek het Nationaal Park ook eens met uw eigen paard.