Ik heb u lief mijn heerlijk landje

Sunvillage park - Te koop

Sun Village Park Drentheland
Sun Village is een woonconcept dat op het Park Drentheland in de gemeente Westerveld wordt gerealiseerd. Wonen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Ook u kunt eigenaar worden van een mooie vakantiewoning op Park Drentheland. De woningen worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden en zijn beschikbaar in een 4, 5 of 6 persoons uitvoering. Een vakantiewoning die u meerdere mogelijkheden biedt zoals eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur.

Kavels in eigendom
De gemiddelde grootte van een kavel is bijna 300 m2 waarop de Sun Village woning wordt gerealiseerd. De eerste fase betreft 41 kavels. De kavels worden in eigendom uitgegeven. Daarbij wel rekening houdend met het beeld kwaliteitsplan dat voor het Sun Village Park Dentheland is vastgesteld.

Open Dag
Op zaterdag 15 september houden wij van 13:00-17:00 uur. Tijdens de Open Dag kunt u de nieuwste recreatiewoningen bezichtigen. Uiteraard kunt u de nodige vragen stellen omtrent de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met de indeling en de inrichting van de woningen, de koop/huur van de grond, de verhuur door Park Drentheland, tuin aanleg en onderhoud.