Ik heb u lief mijn heerlijk landje

Paardenstal

Drenthe is niet alleen een provincie om te fietsen. Drenthe is namelijk een uitstekende provincie om met uw paard te verkennen. Drenthe biedt ruiters maar liefst 900 km aan paardenroutes. Veel paden lopen dwars door de bossen en over heidevelden. Park Drentheland heeft een manege met luxe paardenstallen, deze manege is voorzien van een doucheplaats waar u uw paard kan afspoelen na een lange rit!  Er is een speciale zadelkamer, stapmolen, solarium en een weidegang. Alles wat uw paard nodig heeft om een fijn verblijf te garanderen!

Buitenbak
Ook kunt u met uw paard gebruik maken van de royale buitenbak.

Stallen
De verhuur van de stallen is op basis van eigen verzorging.
Bij aankomst staat de box voor uw paard opgestrooid gereed, vanaf dat moment dient u zelf voor uw paard en de stal zorg te dragen. (bij vertrek dient de stal schoon opgeleverd te worden).

LET OP: UW DIENT IN BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG INENTINGSBOEKJE/PASPOORT VAN UW PAARD, BIJ AANKOMST DIENT U DIT BEWIJS VAN INENTING TE OVERLEGGEN. BIJ HET ONTBREKEN VAN DEZE INFORMATIE KAN DE TOEGANG TOT DE STALLEN WORDEN GEWEIGERD!

Trainingsmolen
Op het vakantiepark is ook een trainingsmolen voor uw paard aanwezig. Voor informatie, tarieven en voorwaarden kun u contact op nemen via de mail: info@parkdrentheland.nl of via ons telefoonnummer 0521-388136.