Ik heb u lief mijn heerlijk landje

Winkelen

Assen

Winkelcentrum 't Forum is centraal gelegen in Assen. Het ligt aan het Koopmansplein, middenin het hart van Assen. Er zijn vele activiteiten op het Koopmansplein, waardoor winkelcentrum 't Forum door iedereen die een dagje shopt in Assen wel bezocht wordt. De diversiteit aan zaken is erg interessant, zo is er een lunchcafé, een groenteboer, een juwelier, een tassenzaak, een taarten speciaalzaak en nog veel meer! Kortom ga naar het winkelcentrum 't Forum en laat u verrassen.

Meppel

De winkeliers van Meppel heten u van harte welkom! Wilt u Meppel niet alleen verlaten met mooie herinneringen, maar ook met een tastbaar aandenken, dan wordt u door de winkeliers van Meppel en omgeving van harte uitgenodigd om eens rond te snuffelen in de vele winkels die de stad rijk is. http://ontdekmeppel.nl/winkels-in-meppel/

Hoogeveen

Hoogeveen: een energieke, bruisende stad met succesvolle ondernemers. Maar ook een stad met een ontspannen sfeer. Niet voor niets is het centrum van Hoogeveen uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2011-2013. Beleefhoogeveen.nu laat u de beste binnenstad van Nederland beleven. Onder andere mode- en schoenenzaken, de horeca, woninginrichters, opticiens, warenhuizen, brood- en banketbakkers, lingeriewinkels, theater en bioscoop, bloemen- en homestylistenzaken stellen zich aan u voor en laten u beleven wat ze u te bieden hebben. Ervaar en beleef het. Hoogeveen. Met een hoofdletter H.
http://www.beleefhoogeveen.nu/

Coevorden

Winkelcentrum Gansehof is een overdekt winkelcentrum in Coevorden ook wel: Ganzenstad in het zuidzuidoosten van de provincie Drenthe. Winkelcentrum Gansehof heeft een mooie uitstraling en heeft een gevarieerd, breed winkelaanbod, meer dan 20 winkels. Variërend van een warenhuis tot twee supermarkten tot een reisbureau en een lunchroom.
http://www.gansehof.nl/      

Emmen

Het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland! In de vele tientallen winkels en speciaalzaken vindt u hier alles wat u nodig hebt voor een fantastische dag vol shop plezier. Mode, accessoires, luxe artikelen of versproducten, u vindt het hier allemaal. http://www.winkelcentrumdeweiert.nl/