Genieten én investeren op Park Drentheland? 

Genieten én investeren op Park Drentheland? 

Genieten én investeren op Park Drentheland? 


Stelt u zich eens voor: 

"U verblijft op een heerlijke plek, aan de rand van het Drents-Friese Wold in een prachtige groene, rustige omgeving. U wordt wakker met het geluid van de vogels, de zonnestralen door de grote ramen en de geur van versgebakken broodjes. Heerlijk ontspannen begint u de dag, samen met vrienden, familie of gewoon lekker met z'n tweeën. 

Tijdens het ontbijt bedenkt u wat u vandaag zou kunnen gaan doen. Lekker wandelen over de hei, of toch fietsen? Een bezoek brengen aan de koloniën van Weldagigheid (onlangs toegevoegd aan de Unesco werelderfgoedlijst)? Zo eerst maar even langs die vriendelijke mensen bij de receptie, misschien hebben zij nog leuke tips.

Zo fijn om meerdere (school)vakanties hier elk jaar weer te kunnen genieten! Geen negatieve rentes meer over spaargeld op de bank en naast de fijne momenten op Park Drentheland levert het ook nog een leuk zakcentje op dankzij de verhuur van de woning waar we geen omkijken naar hebben."Heeft u vragen? Stel ze dan hier of via info@parkdrentheland.nl. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en emailadres achter te laten dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!
q