• GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

  • GRATIS ANNULEREN

    (Binnen 24 uur)

  • FLEXIBELE AANKOMST/VERTREKDAGEN

  • GRATIS OMBOEKEN

    (Tot 1 maand voor aankomst)

  • DIRECT CONTACT RECEPTIE

iron.svg

Paarden & honden welkom

tree.svg

Gelegen aan Nationaal Park Drents-Friese Wold

usp-zwembad.png

Openluchtzwembad

wifi-solid.svg

Gratis WiFi

charging-station-solid.svg

Laadpaal

green leaves

Bij ons is het vakantie!

De avontuurlijke provincie Drenthe laat zich het best al wandelend, fietsend of te paard verkennen. Vakantiepark Drentheland, gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold, is daarvoor dé uitvalsbasis.

Geniet u graag van een luxe vakantie in een comfortabel vakantiehuis omgeven door natuur? Of viert u liever op natuurlijke wijze vakantie op de camping? Op ons ruime en bosrijke vakantiepark vindt u de vakantiebeleving die bij u past.

Bekijk hier de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie die aansluit bij uw unieke wensen!

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Marthijn Wolting

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Laura Wientjes

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Sophie Brugemann

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Ron van den Bosch

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Lieke

Activiteiten op het vakantiepark

De omgeving van Park Drentheland biedt vele mogelijkheden, maar je hoeft het park niet te verlaten om een fijne vakantie te hebben. Zo is er een buitenzwembad, een minigolfbaan, zijn er verschillende speeltuinen, tennisbanen, is er een jeu de boules baan, zijn er speelweides en is er een restaurant en een kiosk. En laten we het belangrijkste niet vergeten: onze enthousiaste campingmedewerkers! Zij denken graag met u mee en kunnen u veel vertellen over de mogelijkheden voor een fijne vakantie. Hun vakantiehart gaat sneller kloppen als u het naar uw zin heeft!

 

Eropuit in Drenthe
wandelen, fietsen en te paard!

Vele fiets-en wandelroutes brengen u op de mooiste plekken van Drenthe. De natuur in de nabije omgeving is zeer afwisselend. Hier vindt u bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Ook voor kinderen heeft Drenthe veel bezienswaardigheden en attracties te bieden. Drenthe met uw paard ontdekken? Een uitstekend plan; de mooiste ruiterpaden van Nederland vindt u hier! Uw paard zal het ook aan niets ontbreken met onze luxe stalfaciliteiten

happy girl holding a leave

Blijf op de hoogte

Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van het park.

* indicates required
E-mailadres

"Super camping heerlijk rustig en ruime plaatsen. Ook in het restaurant heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. We komen zeker terug."

FAMILIE BROERS

Dunes trees fog

Boek je tijd in de natuur

Beschikbaarheid Beschikbaarheid