Kamperen in Drenthe bij Park Drentheland

Bij Park Drentheland kom je kamperen midden in de natuur. De camping ligt namelijk direct aan het Drents-Friese Wold, na de Veluwe het grootste natuurpark van Nederland. 

 

Onze staanplaatsen zijn verdeeld over een ruim terrein waar voor ieder een ideaal plekje te vinden is. Zo zijn er plaatsen volledig in de zon, volledig of gedeeltelijk in de schaduw, rustig tussen de bomen of gezellig op het open veld. Voor iedere kampeerder hebben we een geschikte plek. 

 

Kies uit verschillende soorten staanplaatsen voor jouw tent, camper of caravan. De basis kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van 10amp elektra en centrale watertappunten. Bij de kampeerplaats comfort heb je als extra ook een eigen water-, riool-, CAI- en elektra aansluiting van 16 amp. 

 

Wil je graag wat extra luxe en comfort tijdens jouw kampeervakantie in Drenthe? Kies dan voor de kampeerplekken met privésanitair. Deze plekken zijn allemaal voorzien van een modern sanitairgebouw. Zo hoef je niet een stukje te lopen naar het gedeelde toiletgebouw. 

 

Ontdek de camping in Drenthe

Ook aan de huisdieren is gedacht. Op de camping zijn huisdieren van harte welkom. Er is zelfs de mogelijkheid om je paard bij de camping te stallen. Zo kan je echt met het hele gezin op vakantie. 

 

Aan vermaak op de camping in Drenthe is ook gedacht. Op het terrein vind je een speeltuin, buitenzwembad, minigolfbaan en nog veel meer!

 

Wil je graag het hele seizoen gebruik maken van de camping? Boek dan een seizoensplaats. Neem contact met ons op en onze medewerkers helpen je graag verder.