Marketing stagiare

 

Ben jij altijd te vinden op de socials en ken jij alle kneepjes van het vak (met wat hulp van school en ons team) en lijkt het je te gek om deze nu in een snel groeiend bedrijf in de praktijk te brengen. Momenteel zijn we met o.a. een (nieuw) merkenfundament bezig, dus als je het leuk vind om iets op te bouwen dan zoeken wij jou! Lijkt het jou tof om er voor te zorgen dat de boekingen binnen stromen en we zoveel mogelijk gasten mogen verwelkomen op het park?

Dat we samen een strategie ontwikkelen waarbij we niet alleen maar ‘reclame’ maken, maar vooral veel waardevolle content delen online en er voor zorgen dat onze gasten ‘fans’ worden en blijven terugkeren naar Park Drentheland en het online net zo leuk is als offline op het park?

Interesse? Stuur ons dan een email: info@parkdrentheland.nl t.a.v. Judith.
Wij spreken je graag om te kijken of er een klik is en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Boek direct

Zeer ruim opgezet, parkachtige camping.Ondanks hoogseizoen erg rustig, lang niet alle plaatsen waren bezet. Hierdoor heerlijk rustig en ruim.Zeer vriendelijke medewerkers! Bij zwembad erg weinig schaduw. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jan de Jonge

Super mooie camping, ruime plaatsen. Groene omgeving. Prachtig sanitair. Zeer goede wifi. Kortom aanrader om hier te kamperen.

fdm Lamers

Prachtige sfeervolle camping, vriendelijke ontvangst, schoon toiletblok, goede broodjesservice en het diner in de manege op het terrein is erg lekker, kortom een aanrader deze camping.

Minke Haan