Interieur topper(s)

 

Word jij er blij van om lekker de handen uit de mouwen te steken en eer van je werk te hebben? Om er voor te zorgen dat dankzij jouw werkzaamheden de gast een heerlijk verblijf heeft?

Ben je punctueel en streef je naar perfectie? Dan zoeken wij jou!
Wij zoeken iemand vanaf ongeveer april t/m september voor 16 uur en 28 uur. Dagen en tijden in overleg. Het is een pré als je af en toe kan wisselen qua dagen en/of in het weekend beschikbaar bent. In het hoogseizoen zijn onze vaste wisseldagen maandag en vrijdag. Wij zoeken dus in ieder geval iemand die deze dagen beschikbaar is.

Interesse? Stuur ons dan een email: info@parkdrentheland.nl t.a.v. Esmée.
Wij spreken je graag om te kijken of er een klik is en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Boek direct

Zeer ruim opgezet, parkachtige camping.Ondanks hoogseizoen erg rustig, lang niet alle plaatsen waren bezet. Hierdoor heerlijk rustig en ruim.Zeer vriendelijke medewerkers! Bij zwembad erg weinig schaduw. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jan de Jonge

Super mooie camping, ruime plaatsen. Groene omgeving. Prachtig sanitair. Zeer goede wifi. Kortom aanrader om hier te kamperen.

fdm Lamers

Prachtige sfeervolle camping, vriendelijke ontvangst, schoon toiletblok, goede broodjesservice en het diner in de manege op het terrein is erg lekker, kortom een aanrader deze camping.

Minke Haan