Receptiemedewerker stagiaire

 

Bij de receptie checken de gasten in en is de campingwinkel. Voorbeelden van werkzaamheden zijn o.a. reserveringen maken, maken en coördineren van de aankomst- en vertreklijst, plannen van de schoonmaak, verhuur van fietsen, tennisbanen. Ook een belangrijke taak is de gasten voorzien van de juiste informatie. Over het park, maar ook leuke uitstapjes!
Ben jij naast zelfstandig ook stressbestendig en spreek en schrijf je foutloos Nederlands? Lijkt het je leuk gasten een warm welkom te geven op ons park?
Stuur ons dan een email: info@parkdrentheland.nl t.a.v. Esmée. Samen kijken we graag ook naar jouw wensen en de eisen vanuit je opleiding.
Wij spreken je graag om te kijken of er een klik is, te horen welke opleiding je volgt en wat je stage wensen en eisen zijn!

Kwalificaties voor Crebonummers: 

  • 25648
  • 25647
  • 25649

Boek direct

Zeer ruim opgezet, parkachtige camping.Ondanks hoogseizoen erg rustig, lang niet alle plaatsen waren bezet. Hierdoor heerlijk rustig en ruim.Zeer vriendelijke medewerkers! Bij zwembad erg weinig schaduw. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jan de Jonge

Super mooie camping, ruime plaatsen. Groene omgeving. Prachtig sanitair. Zeer goede wifi. Kortom aanrader om hier te kamperen.

fdm Lamers

Prachtige sfeervolle camping, vriendelijke ontvangst, schoon toiletblok, goede broodjesservice en het diner in de manege op het terrein is erg lekker, kortom een aanrader deze camping.

Minke Haan