Speel- en IJsboerderij 'De Drentse Koe'

Speel- en IJsboerderij 'De Drentse Koe'

Lekker buitenspelen in de boerenbuitenlucht

Een dagje met het hele gezin naar De Drentse Koe staat zonder twijfel garant voor een dag vol speelplezier! Op het buitenterrein rondom de boerderij is het een waar speelparadijs. Kinderen leven zich uit op de springkussens en speeltoestellen, houden een wedstrijdje op de supergave traptrekkers of mammoetskelters en bakken zandgebakjes in de grote zandbak. In de dierenweide is het knuffelen geblazen! De geitjes, konijnen, ezels en kippen zijn echt schattig…


Lekker ravotten in de speelschuur en de interactieve waterspeelplaats

Glijden, klimmen, klauteren, blokkenbouwen en glow-in-de-dark-voetballen. Het kan allemaal in de overdekte speelmogelijkheden van De Drentse Koe. Wanneer het kwik boven de 16 graden uitkomt, is ook de interactieve waterspeelplaats geopend. In de voormalige koeienstal zijn diverse waterspeeltoestellen gecombineerd met een Spray Park, waarin de kinderen worden uitgedaagd om actief met de waterspellen te spelen. Het unieke design van de waterspeeltoestellen sluiten helemaal aan op het thema van de boerderij. Super leuk!


Jammie, ijsjes eten!

In de ijssalon van De Drentse Koe kunt u genieten van het heerlijke huisgemaakte. Van dagverse melk en enkel natuurlijke ingrediënten, worden bijna alle denkbare ijssmaken zorgvuldig voor u gemaakt . Yoghurtijs, aardbeienijs, bananenijs, vanille-ijs, ze hebben het allemaal. Psst, op Park Drentheland kun je alvast voorproeven, hier is ook het ijs van De Drentse Koe te verkrijgen.

Bestel hier je tickets

Locatie: Ruinerwold
Afstand vanaf Park Drentheland: 26,9 km
q